NARUĐBA PLAČANJE DOSTAVA

POTVRDA NARUĐBE U TRI KORAKA:
1.PROVJERITE KOLIČINU I IZNOS SVIH UNESENIH ARTIKALA  U KOŠARICI
2.IZABERITE NAČIN PLAČANJA I DOSTAVE                                                     3.POTVRDITE SVOJU NARUĐBU

PRIJE NEGO KLIKNETE GUMB*POTVRDI NARUĐBU*  MOŽETE SVE ELEMENTE NARUĐBE MIJENJATI ILI POPRAVLJATI.POSLIJE STISKA NA GUMB *POTVRDI NARUĐBU* JE  NARUĐBA ZAVRŠENA PA VAM SE NA EKRANU POJAVI SAŽETAK NARUĐBE. POTVRDU O NARUĐI DOBIJETE PUTEM ELEKTRONSKE POŠTE.VALJANOST PONUDE JE 3 DANA OD POTVRDE PREDRAČUNA.
PLAČILO:

MOGUČNOST DVIJE VRSTE PLAČANJA:
PLAČANJE PO PREDRAČUNU: Na e mailu koji ste naveli u prijavi čete dobiti potvrdu o naruđbi,predračunu.Rok za plačanje je 3 dana od prijema predračuna.U koliko u tom trenutku ne dobijemo potvrdu o uplati,na naš račun,smatrat čemo da odustajete od naruđbe te ćemo ju stornirati. PLAČANJE POUZEĆEM: Na e mail račun čete dobiti potvrdu naruđbe koju čemo dostaviti u najkasnije 5 radnih dana.

DOSTAVA:
DOSTAVA je moguća na području cijele  Hrvatske.                                              Dostava naruđbe u slučaju plačanja pouzećem će biti dostavljena od 2-5 dana od trenutka  naruđbe.također dostava plačanja predračunom će biti ,od trenutka vidljive uplate ,2-5 dana.Dostavu naručene robe voze službe GLS-a i Oversisa radnim danima.
Informacije o dostupnosti proizvoda osvježavaju se jednom dnevno.Stoga posebno u proizvodima *na lageru*moguće da u trenutku prijema naruđbe ,proizvoda nema .O tom događaju ćemo vas odmah obavijestiti.Bilo koji iznos plačen biti će vračen na račun kupca u roku od tri radna dana.