imperial_trailer

Hrana za odrasle pse Trailer

€59.99

IMPERIAL FOOD TRIALER je popolnoma dehidrirana hrano , posebej zasnovana za pse , ki delujejo v konkurenčnih dejavnostih .

To je visoko strokovni izdelek, namenjen ljudem, ki si prizadevajo za odlične predstave v konkurenčnem okolju.

Kategoriji: , .

Opis izdelka

IMPERIAL FOOD TRIALER je popolnoma dehidrirana hrano , posebej zasnovana za delovne in aktivne pse. 5500 Kcal

To je visoko strokovni izdelek, namenjen ljudem, ki si prizadevajo za odlične predstave v konkurenčnem okolju.

Njegova posebna formulacija je označena z odličnim aminokislinskim comlpeksom ( L – Lisina , L – Carnitina , DL – Metionina , L – TAURINA , L – Triptofano ) in bogat z ogljikovimi hidrati in vitamini ( maltodestrine , betaglucani , mannanoligosaccaridi , fruttoligosaccaridi , oligopeptidi , . .. ) , podeljuje mišični razvoj , konkurenčno moč in hitro sposobnost obnavljanja.

IMPERIAL FOOD TRIALER je mešanica dehidriranega mesa, živalskih maščob, beljakovin, rastlinskega olja, kuhanega riža in ekstrudirane koruze, z dodatkom vitaminov, mineralov in sledovi fructoligosaharidov. To je hrana izbrana na osnovi surovin, obdelanih z ekstruzivnim kuhanjem pri katerem so maščobe, vitamini in minerali dodani s pomočjo hladne obdelave. Dnevni obrok je v majhnem obsegu in bogat s hranilnimi vrednostmi, vendar prilagojen potrebam psa. Spoštovanje priporočenih odmerkov omogoča dobro prebavo in odlično absorbcijo hranilnih snovi, tako kot izogibanje problemov kot so krči v želodcu in črevesne motnje. Iztrebki so malo zajetni, dobro zgrajeni, olajšano čiščenje. Vedno pustite na voljo svežo vodo.

Količina: 20kg

trailer-sestavine

Ocene uporabnikov

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi in ocenite “Hrana za odrasle pse Trailer”

Oglejte si tudi