HRANA ZA MAČKE

Program web trgovine Best4Pet temelji se na potrebama kućnih ljubimaca i sastavljena je od  zdravih i prirodnih sastojaka. Zahvaljujući najboljim sastojcima proizvodi u našoj ponudi nisu samo zdravi i funkcionalni nego su i ukusni. Naš cilj je omogućiti životinjama optimalnu prehranu koju one zahtijevaju u određenim okolnostima.

ZA NAJVIŠE IZBIRLJIVE MACE

Posebno smo mislili na mace koje je teško zadovoljiti izborom hrane. Vrhunska suha i mokra hrana za mačke svih vrsta i starosti sadrži najviše kvalitetne sastave lako probavljive bjelančevine, masti i ulja. Dodatno: Kontrola ph urina* ; Kontrola/pomoć/ izbacivanja dlake za dugodlake mace** ; OMEGA 6: 3 i EPA +DHA; FOS + MOS*** ; sa prirodnim antioksidantnom mješavinom, sadrži Yucca schidrigera ekstrakt za kontrolu mirisa, vlaga 8% .

Pregledaj proizvode

KiS-KiS

Super premium mokra hrana za mačke sa svježim mesom i sa 100% prirodnim sastojcima obogaćena sa Taurinom, sadrži Vitamin E , bez umjetnih boja, bez umjetnih okusa, bez konzervansa i bez dodane soje.

Pregledaj proizvode

Za bilo koju pomoć i dodatna pojašnjenja stojimo Vam na raspolaganju. Za savjet, pišite nam na: info@amiroinvest.com Kao pomoć kod Vaših upita također su i naši SAVJETI.