HRANA ZA MAČKE

Program spletne trgovine Best4Pet temelji na potrebah hišnih ljubljenčkov in je sestavljen iz zdravih ter naravnih izdelkov. Zahvaljujoč najboljšim sestavinam pa izdelki v naši ponudbi niso le funkcionalni, ampak tudi okusni. Naš cilj je živalim omogočiti optimalno prehrano, ki jo potrebujejo v določenih okoliščinah.

ZA NAJBOLJ IZBIRČNE MAČKE

Posebej smo mislili na tiste mačke, ki se s hrano ne zadovoljijo zlahka. Vrhunska suha in mokra hrana za mačke vseh pasem in starosti vsebuje najbolj kakovostne sestavine, lahko prebavljive beljakovine, maščobe in olja. Dodatno: Kontrola pH urina*; kontrola nad kepami dlak **; OMEGA 6: 3 in EPA + DHA; FOS + MOS***; konzervirano z naravnimi antioksidantnimi mešanicami; vsebuje Yucca schidigera ekstrakt za kontrolo vonja, vlaga 8%.

Prebrskaj izdelke

KiS-KiS

Super premium vlažna hrana za mačke s svežim mesom in s 100% naravnimi sestavinami, obogatena s Taurinom, vsebuje vitamin E, je brez umetnih barv, brez umetnih okusov, brez konzervansov in brez dodane soje.

Prebrskaj izdelke

Za vsakršno pomoč in dodatna pojasnila smo vam vedno na voljo. Za nasvet nam pišite na naslov: info@best4pet.si V pomoč pri vaših vprašanjih pa so vam lahko tudi naši NASVETI.